• Luxe lokaal ontbijt
  Luxe lokaal ontbijt
  € 45,00
 • Compleet ontbijt
  Compleet ontbijt
  € 16,50
 • Extra broodje bij het ontbijt
  Extra broodje bij het ontbijt
  € 1,50

LET OP: Wij bezorgen NIET op 24,25,26,27 en 31 december en 1,2,3 januari.

Bestel een heerlijk luxe ontbijt bij PS in Groningen

Wil je écht uitpakken en wat anders ontbijten dan je gebruikelijke bakje muesli, dan doe je dat met het luxe ontbijt van PS. We werken met de lekkerste lokale producten, die we elke dag verwerken tot een heerlijk en kakelvers ontbijt. 

Liefde gaat door de maag: een lekker ontbijt als verrassing!

Onze luxe ontbijtjes zijn zeer populair en lenen zich perfect als cadeau voor Vaderdag, Moederdag, een trouwdag of als bijzondere, spontane verrassing! We bereiden elk ontbijt met veel liefde, en kiezen bewust voor lokale producten uit Groningen en omstreken. Met broodjes uit Friesland, appelsap uit Groningen en vlees uit Drenthe kun je niet om onze Noordelijke ambacht heen!

Luxe ontbijtje bestellen in en om Groningen?

Wil je een luxe ontbijt bestellen in (de buurt van) Groningen? Wees dan op tijd en bestel online minimaal twee dagen van tevoren. Wil je het ontbijt laten bezorgen bij iemand anders? Dan kan dat natuurlijk ook! Is er meer haast bij? Bel ons dan even, dan kijken we wat er mogelijk is. 

Luxe ontbijten in onze bakkerij? 

Toch liever gewoon de deur uit? Kom bij ons ontbijten en geniet van de gezelligheid in onze bakkerij in ‘de Oude Kijk’, een van de leukste winkelstraten in het mooie Groningen. 

 

 

 

© 2020 - 2021 Taartgroningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel